Hráče NFL spoutali policisté krátce před zápasem. Hill po propuštění skóroval a slavil stejným gestem

Fanoušci amerického fotbalu se po skoro sedmi měsících dočkali – začala totiž nová sezona NFL. První víkend nabídl spoustu dramatických obratů a jeden z nich se povedlo dotáhnout i Miami Dolphins proti Jacksonville Jaguars, a to i díky hráči, který měl jen pár hodin před zápasem a pár metrů od stadionu problémy se zákonem.

Miami Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tyreek Hill gestem s rukama za zády oslavil svůj touchdown

Tyreek Hill gestem s rukama za zády oslavil svůj touchdown | Zdroj: Reuters

Cestou na zápas jen blok od stadionu Miami policie zastavila wide recievera Tyreeka Hilla za bezohlednou jízdu. Přestože Hill spolupracoval a nekladl odpor, tak ho jeden z mnoha policistů, kteří incident řešili, složil na zem a spoutal.

Zákroku si všimlo pár dalších hráčů Miami, kteří se za Hilla přimluvili, a tak byl provinilec nakonec propuštěn. Při zápase pak za stavu 7:17 Hill zachytil přihrávku na vlastní polovině hřiště a po více jak sedmdesátimetrovém běhu skóroval touchdown.

A při jeho oslavě samozřejmě využil toho, co se mu přihodilo před utkáním – takže dal ruce za svá záda a nechal se imaginárně spoutat a zatknout jedním ze spoluhráčů.

Americká policie už tak trochu přiznala své pochybení, když jednoho ze zatýkajících příslušníků postavila mimo službu.

Petr Tomášek, mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme