Odloženo. Promrzlý trávník neumožní odehrát zápas Baníku s Plzní

Zápas 19. kola mezi posledním Baníkem Ostrava a vedoucí Viktorií Plzeň se v původně plánovaném sobotním termínu neodehraje. Hřiště na stadionu ve Vítkovicích je kvůli nízkým teplotám nezpůsobilé ke hře.

Ostrava Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Promrzlý trávní na stadionu ve Vítkovicích

Promrzlý trávní na stadionu ve Vítkovicích | Zdroj: www.fcb.cz

„Hřiště je bohužel promrzlé a ze tří čtvrtin neregulérní. I když vyhřívání funguje naplno, riziko zranění hráčů by bylo opravdu vysoké a hrát v takových podmínkách by byl nerozum,“ vysvětlil odložení zápasu pro web Baníku výkonný ředitel Ligové fotbalové asociace Tomáš Bárta.

Bude se česká fotbalová liga vysílat na TV Barrandov? Tvrdík dostal čas, aby slíbenou nabídku předložil

Číst článek

Do Vítkovic dorazil den před plánovaným zápasem spolu s rozhodčím zápasu Zbyňkem Proskem. Po obhlídce rozhodli, že až trávník opticky vypadá v pořádku, zem je do hloubky promrzlá.

Náhradní termín zatím nebyl určen, dohodnout se musí oba kluby.

V ohrožení byl také úvodní zápas 19. kola mezi Bohemians a Duklou, který má výkop naplánovaný na páteční večer. Po čtvrteční prohlídce ale funkcionáři shledali, že trávník v Ďolíčku je ve velmi dobrém stavu a hrát se bude.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme