Trenér Sparty Friis věří, že jeho tým je v dobré pozici. ‚Nemohu si stěžovat,‘ chválí před duelem v Malmö

Před deseti lety fotbalisté Sparty v kvalifikaci Ligy mistrů se švédským Malmö neuspěli, teď mají možnost na reparát. Poslední předkolo začnou ve středu večer na stadionu soupeře.

Malmö Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Lars Friis

Lars Friis | Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia | Zdroj: ČTK

Fotbalisté Sparty rozehrají poslední část kvalifikace Ligy mistrů. A začnou na hřišti soupeře – historicky nejúspěšnějšího švédského týmu Malmö FF.

Přehrát

00:00 / 00:00

Poslechněte si, co říkají fotbalisté a trenér Sparty před rozhodujícím dvojutkáním o Ligu mistrů

Kolem stadionu Malmö je zatím klid. Betonové prostranství dělí od sebe starou a novou arénu. V té staré se v začátcích své kariéry proháněl i Zlatan Ibrahimovič, možná nejslavnější švédský fotbalista.

Protože poslední část kvalifikace je úplně stejná, jako bude hlavní soutěž, tak si fotbalisté Sparty poslechnou i hymnu Ligy mistrů.

A na tuhle věc se těší i Asger Sorensem. „Bude to hezké, budeme hrát s míči pro Ligu mistrů a uslyšíme i její hymnu,“ říká švédský obránce.

Stejně to vidí i Lukáš Haraslín. „Uděláme maximum pro to, abychom tu znělku mohli poslouchat vícekrát. Cítím se fajn a snažím se pomáhat mužstvu. Zatím je to na dobré vlně a věřím, že to bude i dál pokračovat,“ přeje si Haraslín.

Načasování formy

Podle trenéra Sparty Larse Friise už je Sparta na úrovni, kde ji chtěl mít na rozhodující dvojutkání o prestižní soutěž.

„Nemohu si stěžovat. Myslím, že jsme v dobré pozici. Co jsme si plánovali a přáli si, to se stalo. Někdy vypadají věci dobře na papíře a nepovedou se na hřišti, ale v tomto případě je to vlastně v pořádku,“ uzavírá kouč letenských.

Utkání Malmö Sparta se bude hrát od 21 hodin a stanice Radiožurnál Sport odvysílá duel v přímém přenosu.

Mirko Vasić Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme