Pokud dá Slavia doma gól, může myslet na obrat, myslí si expert Horváth. U Sparty čeká, co Birmančević

Fotbalistům Slavie se postup do Ligy mistrů vzdálil, protože ve Francii podlehli Lille 0:2. Pokud chtějí svěřenci Jindřicha Trpišovského pomýšlet na postup, museli by za týden v odvetě zvítězit o tři branky. „Slavia má formu, hraje dobře, ale hráči Lille byli skvělí,“ hodnotil utkání ve vysílání Radiožurnálu Sport fotbalový expert Pavel Horváth.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisté Slavie Praha prohráli na půdě Lille 0:2

Fotbalisté Slavie Praha prohráli na půdě Lille 0:2 | Zdroj: ČTK

Pražský klub ve většině statistiky zaostával. Dal sice dvě branky, ale ani jedna se nepočítala, kvůli zásahu videorozhodčího.

„Samozřejmě jsem optimista. Myslím, že pokud Slavia dá doma gól, můžeme se dočkat k obratu. Ke úternímu zápasu jsem úplně nečekal, že to bude takový rozdíl. Slavia má formu, hraje dobře, ale hráči Lille byli skvělí. Nenašel jsem tam žádnou velkou slabinu,“ okomentoval výkon Slavie Horváth.

Sparta ve Švédsku

Ve středu do závěrečného souboje o účast v Lize mistrů nastoupí také Sparta, která ve Švédsku vyzve Malmö. Sázkové kanceláře mírně favorizují švédský tým.

Podle Horvátha by mohl být rozhodujícím faktorem utkání výkon Veljka Birmančeviće.

Srbský fotbalista totiž v Malmö minulosti hrál. Určitě to je velká motivace. „Je to zvláštní příběh tohoto dvojzápasu. Doufejme, že nebude přemotivovaný, protože jsme viděli pár výkonů, které nedopadly dobře. Věřím, že je natolik zkušený, že se připraví a bude rozhodujícím hráčem. Uvidíme ale, jestli je zdravý, protože na konci zápasu v Jablonci nevypadal úplně dobře,“ doplňuje Horváth.

Souboj Malmö – Sparta začne ve 21 hodin a stanice Radiožurnál Sport ho odvysílá v přímém přenosu.

David Prouza, mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme