Semifinálovou čtveřici doplnili hokejisté Zlína

Hokejisté Zlína rozhodli o svém postupu mezi nejlepší čtyři celky play-off České pojišťovny až v posledním možném okamžiku - sedmém zápase čtvrtfinále proti Zlínu. Utkání skončilo po základní hrací době nerozhodně 3:3, ale hned na začátku prodloužení poslal svůj tým do dalších bojů útočník Leška.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

HC Continental Zlín

HC Continental Zlín | Foto: Jan Rosenauer

Skóre otevřel v osmé minutě znojemský Plch. Zlínští góly Janáčka a Čecha otočili na 2:1, ale do první sirény stačil ještě vyrovnat Pucher. Ten samý hráč pak poslal hosty do vedení. Ve 38. zařídil Pivko remízu, ketrá vydržela až do prodloužení. V jeho druhé minutě rozebrali Berani dokonale obranu Znojma a Petr Leška střelou do poloprázdné Svobodovy branky otevřel Zlínu cestu k semifinálovým soubojům proti Vítkovicím.

Výsledek: Zlín - Znojmo 4:3 v prodloužení (2:2, 1:1, 0:0 - 1:0) , branky: 14. Jenáček, 20. M. Čech, 38. Pivko, 62. Leška - 8. Plch, 20. Pucher, 34. Pucher. Konečný stav série: 4:3.

Složení semifinálových dvojic:

Sparta Praha - Slavia Praha (první zápas začíná v pondělí 25. 3. v 17:00), Zlín - Vítkovice (úterý 26. 3., 17:00).

Tomáš Kohout Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme