Tysonův návrat do ringu se odkládá, legendárního boxera trápí žaludeční vředy. Youtuber musí počkat

Bývalý mistr světa v těžké váze Mike Tyson musel kvůli zdravotním problémům odložit návrat do ringu. Legendární americký boxer, který na konci června oslaví 58. narozeniny, se měl 20. července utkat v exhibici s youtuberem Jakem Paulem.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Mike Tyson

Mike Tyson | Zdroj: Profimedia

Organizátoři v pátek oznámili, že zápas se uskuteční později v tomto roce. Dějištěm zůstává podle plánu stadion AT&T v texaském Arlingtonu, který je domovem týmu amerického fotbalu Dallas Cowboys a pojme 80 tisíc diváků.

Knockout nenahrajete, má jasno boxer Konečný. Youtuber Jake Paul ale podle něj nikdy nebude špička

Číst článek

Tysonovi se před týdnem udělalo špatně během letu. Podle svého týmu má potíže s žaludečními vředy. Lékaři mu doporučili v příštích týdnech jen lehkou zátěž, takže se nemůže připravovat na zápas.

„Chci poděkovat svým fanouškům po celém světě za jejich podporu a pochopení. Moje tělo je jinak v nejlepší formě od devadesátých let a brzy se vrátím k plnohodnotnému trénink,“ uvedl Tyson v prohlášení.

Bývalý šampion má na kontě 50 vítězství a šest porážek. Naposledy boxoval v roce 2020 s dalším veteránem Royem Jonesem v exhibici, která skončila remízou.

Sedmadvacetiletý Paul začal boxovat před několika lety a má za sebou deset zápasů. Mezi jehož soupeři v ringu od roku 2020 byli i další youtuber, bývalý basketbalista či bojovníci MMA. Bilanci má devět vítězství a jedna porážka.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme