Místo oslav strach o kapitána. Moratu srazil člen ochranky, když se snažil zachytit fanouška na hřišti

Španělská fotbalová reprezentace oslavila v úterý večer postup do finále mistrovství Evropy. Během pozápasové děkovačky vtrhl na hřiště neukázněný fanoušek, kterého museli zachytit členové ochranky. Jeden z nich podrazil španělského kapitána Álvara Moratu, který poté ze hřiště odkulhal s bolestivou grimasou.

Mnichov Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Radost Španělska z postupu do finále Eura zkazila scéna z pozápasové děkovačky. Hráči se zrovna zdravili s příznivci v červených dresech, když vtrhl na hrací plochu neukázněný fanoušek. Jeden ze členů ochranky ve snaze zachytit výtržníka podrazil stojnou nohu kapitána španělské reprezentace Álvara Moraty. 

Morata sice náraz ustál, ale poté se předklonil a s bolestivou grimasou se chytil za pravou nohu, do které člen ochranky narazil. V děkovačce potom ještě pokračoval, avšak na rozdíl od svých spoluhráčů už neměl na tváři široký úsměv. Po hřišti kulhal a následně zamířil do útrob mnichovské Allianz Areny.

Španělský trenér Luis de la Fuente k Moratově zdravotnímu stavu na úterní pozápasové tiskové konferenci řekl: „Co se týče Álvara, musíme počkat na zítřejší vyšetření. Stalo se to během oslav, po kterých říkal, že ho bolí kotník. Ale myslíme si, že to nic nebude.“

Karolína Laura Hornová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme