Bude z ní hit, ale nedostane se mezi trvalky, říká hudební kritik Vlček k novému singlu Lucie

Česká kapela Lucie po 16 letech vydala nový singl z připravované desky Evolucie. Píseň s názvem Takhle tě mám rád vychází z dílny P.B.Ch., který společně s Robertem Kodymem složil i text. Server iROZHLAS.cz se zeptal hudebního publicisty Josefa Vlčka, co si o novince myslí.

ANKETA Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Co říkáte na novou písničku kapely Lucie?
Pro mě je to normální písnička, taková průměrná. Bude z ní asi hit, myslím si ale, že se nedostane mezi trvalky, které Lucie už má.

Zasáhne singl širší publikum, nebo jen fanoušky kapely?
Momentálně v českém éteru je strašně málo nových českých písniček, takže to zasáhne širší publikum.

Přišla Lucie s něčím novým, nebo zůstalo vše jak se říká při starém?
Proč by měla přijít s něčím novým? Lidé chtějí Lucii a nechtějí nějakou jinou novou kapelu. Oni chtějí to, co mají rádi a na co si zvykli. A to se Lucii povedlo.

Co můžou posluchači očekávat od nové desky?
Můžeme od toho čekat novou desku Lucie. Už to asi nebude mít to kouzlo jako v 90. letech, ale myslím, že to bude solidní deska. Přicházejí s novou deskou ve správný čas, je to přesně strategicky načasované.

Líbí se vám nová písnička kapely Lucie? Hlasujte níže v anketě

Se svou novou deskou kapela Lucie vyrazí v listopadu na turné, kromě šesti českých koncertů odehraje dva i na Slovensku. Deska EvoLucie ale bude podle P.B.Ch. velmi pestrá. „Začínáme klasikou a končíme… Nechte se překvapit,“ uvedl pro Radiožurnál.

rez Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme