Trenér ve valašském kroji a slivovice v autobuse. Nohejbalisté Vsetína jsou mistry extraligy družstev

Nohejbalisté Climaxu Vsetín převzali hokejovou štafetu a obhájili titul v extralize družstev. Ve finále zdolali Modřice 5:4.

Vsetín Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nohejbalisté Vsetína

Nohejbalisté Vsetína | Foto: Luděk Ovesný | Zdroj: MAFRA / Profimedia

Už v srpnu vsetínští sportovci vyhráli na domácí půdě premiérový Světový pohár klubů. A druhý republikový titul, který získali v řadě, si pořádně užili.

Přehrát

00:00 / 00:00

Porazili největšího rivala a jsou mistři. Nohejbalisté Vsetína jsou nejlepší

„Jeli jsme nazpět s našimi fanoušky autobusem jako poděkování za to, jak nám drží palce. A voněla samozřejmě slivovice,“ říkal v pořadu Rendez vouz Českého rozhlasu Zlín kapitán týmu Lumír Gebel.

Podle něj k titulu pomohla poctivá příprava. „Nic jsme nepodcenili, byli jsme velmi dobře připraveni. Rozhodoval jeden míč,“ říká kapitán vsetínských nohejbalistů. A týmu psychicky pomohlo i to, že trenér Patrik Perun koučoval rozhodující zápasy ve valašském kroji.

Lumír Gebel si druhého titulu váží víc než toho premiérového. „Vždycky je těžší titul obhájit. Navíc jsme ho získali v přímém souboji s velkými rivaly z Modřic,“ vysvětluje Gebel.

Tým, ve kterém hrají i slovenští reprezentanti, chce být úspěšný i nadále a titul obhájit.

Pavel Vacek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme