Muž osahával ženu na koncertu, zpěvák se jí zastal a přerušil show

Uprostřed koncertu přerušil frontman metalcorové skupiny Architects Sam Carter vystoupení své kapely. Důvodem bylo údajné obtěžování jedné z fanynek.

Amsterdam Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Scéna z koncertu kapely Architects. Zpěvák Sam Carter před publikem

Scéna z koncertu kapely Architects. Zpěvák Sam Carter před publikem | Foto: repro, Youtube | Zdroj: Český rozhlas

„Celou dobu v hlavě přemítám, jestli mám něco říct o tom, co jsem viděl uprostřed minulé skladby. A víte co, já to řeknu. Viděl jsem holku, unášenou davem tímhle směrem. Nebudu říkat, kdo to byl, ale viděl jsem tě, jaks jí sáhnul na prso,“ začal Carter. O události informoval server The Independent.

Lídr britské metalcorové skupiny z Brightonu ihned dodal, že pro podobný typ chování není na jeho koncertu místo a nebude dále tolerováno.

„Je to nechutné a pro tohle tu není žádné místo. Není to tvoje tělo, takže na něj nebudeš sahat. Ne na mojí show,“ dodal zpěvák, načež neznámého fanouška zahrnul velkou dávkou nadávek.

Kapela Architects byla zrovna uprostřed svého vystoupení na Festivalu Lowlands v nizozemském Biddinghuizenu. Show pak bez problémů pokračovala. Záběry Cartera a jeho zprávy se ihned rozšířily po sociálních sítích.

Do Prahy přijeli legendární The Offspring. Největší ohlas měly skoro 20 let staré skladby

Číst článek

Událost se navíc podle serveru NME stala pár týdnů poté, co kvůli podobnému incidentu odešel z pódia i frontman kapely Circa Survive Brendan Ekstrom. Ten na koncertu přihlížel několikanásobnému neúspěšnému pokusu muže o polibek se ženou.

„Skoro celou skladbu jsem sledoval kluka, jak se snaží líbat se s holkou. Nebylo úplně jasné, co se děje. Nejdřív to vypadalo ok, ale když pak po několikáté dala najevo, že nemá zájem, musel jsem zakročit,“ napsal Ekstrom na Twitter. Podle BBC se v roce 2015 k podobnému kroku odhodlala i kapela Slave. 

jra Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme