Nová Škoda Rapid Spaceback se představila na autosalonu ve Frankfurtu

Slavnostní premiéru má za sebou nová Škoda Rapid Spaceback. Je jednou z novinek na tradičním podzimním autosalonu v německém Frankfurtu. Spaceback by měl konkurovat vozům jako Volkswagen Golf nebo Ford Focus. Akční model Fresh bude stát 269 900 Kč.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nová Škoda Rapid Spaceback při představení na německém autosaloně ve Frankurtu

Nová Škoda Rapid Spaceback při představení na německém autosaloně ve Frankurtu | Zdroj: Reuters

Spaceback, který se v Česku představí 10. října, je po limuzíně druhou variantou modelové řady Rapid. V porovnání s Volkswagenem Golf má větší zavazadelník s objemem 415 litrů.

Do tvrdého konkurenčního boje mezi pětidveřovými auty v nižší střední třídě vstoupí Rapid Spaceback se základní cenou 269 900 korun.

Novinku z Mladé Boleslavi si můžete už teď prohlédnout v internetovém speciálu Frankfurt 2013 na webu motozurnal.cz.

Přehrát

00:00 / 00:00

Dění na autosalonu ve Frankfurtu sleduje redaktor Petr Jansa

Hvězdou autosalonu jsou ale jinak hlavně německé automobilky. Jedná se o koncert Daimler se značkou Mercedes-Benz, který představil svou novinku malého SUV GLA. BMW se pak na autosalonu prezentuje svými elektrickými vozi i3 a i8.

Trendy, které budou autosalonu vévodit, jsou bezesporu právě elektrická auta a také bezpečnost. Představeny budou modely vozidel, která dokážou sama nehodě zabránit nebo snižovat její následky.

Škoda Rapid Spaceback 5 | Foto: Jan Říha

Škoda Rapid Spaceback 2 | Foto: Jan Říha

Petr Jansa, Jan Říha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme