Martin Jahn jde do Škody Auto

Bývalý vicepremiér pro ekonomiku Martin Jahn bude od února členem představenstva automobilky Škoda Auto. Rozhodla o tom dozorčí rada společnosti. Jahn bude zodpovědný za personalistiku, vzdělávání a vztahy s veřejnými institucemi.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Martin Jahn

Martin Jahn | Foto: Jan Rosenauer

Na dnešní tiskové konferenci to potvrdil předseda dozorčí rady Vratislav Kulhánek.

Jahn se chce podle svých slov ve firmě zaměřit na zvyšování produktivity práce, přispět k expanzi Škody v zahraničí a pomoci ke zlepšení image značky. Prioritou podle něj bude i nacházení kvalifikovaných lidí z vnitřních zdrojů a případně i ze zahraničí.

Na začátku prosince Jahn popřel informace tisku, že by se chystal do Českých aeroliní vystřídat Jaroslava Tvrdíka. "Já myslím, že to jsou spekulace, nechci se vyjadřovat k tomu, kam půjdu, protože v lednu to bude oznámeno až budu před podpisem kontraktu, ale do Českých aerolinií nemířím," řekl tehdy Radiožurnálu Jahn.

Milan Kopp, Renáta Prátová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme