ŽIVĚ: New Jersey s Buffalem hraje v pražském zápase NHL 0:0, Radiožurnál Sport vysílá přímý přenos

New Jersey Devils čeká v pražské O2 areně druhé utkání NHL Global Series proti Buffalu Sabres. První zápas dopadl lépe pro Ďábly s Ondřejem Palátem, kteří vyhráli 4:1 a připsali si první soutěžní vítězství v nové sezoně NHL. Utkání od 16 hodin vysílá v přímém přenosu Radiožurnál Sport.

Aktualizujeme Praha (Aktualizováno: 16:15 5. 10. 2024) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejisté Buffala Sabres a New Jersey Devils v druhém pražském zápase NHL

Hokejisté Buffala Sabres a New Jersey Devils v druhém pražském zápase NHL | Foto: David W Cerny | Zdroj: Reuters

První pražský zápas mezi New Jersey a Buffalem skončil přesvědčivou výhrou Devils 4:1. Dvěma body se na výhře Devils podílel Nathan Bastian, gól si připsala hvězda týmu Švýcar Nico Hischier, který byl na pražském ledě i při finále světového šampionátu proti českému národnímu týmu.

Češi z kádru Buffala se v O2 areně v pátek na ledě nepředstavili, Jiří Kulich ani Lukáš Rousek se nevešli do zápasové nominace trenéra Lindyho Ruffa. V sobotu ale Jiří Kulich do utkání zasáhne. Naopak New Jersey nastoupí bez českého útočníka Ondřej Paláta, který opustil tým kvůli narození druhého potomka.

Zápas je na programu od 16 hodin, přímý přenos z utkání nabízí Radiožurnál Sport.

lbk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme