Fotbalisté remizovali ve Walesu

Čeští fotbalisté remizovali v kvalifikačním utkání mistrovství Evropy na hřišti Walesu 0:0. Význam dnešní bezbrankové remízy českých fotbalistů v Cardiffu zhodnotí podle jejich trenéra Karla Brücknera až závěr kvalifikace mistrovství Evropy.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

J. Koller v souboji s J. Collinsem

J. Koller v souboji s J. Collinsem | Zdroj: ČTK

V utkání proti Walesu byl spokojen s defenzivní prací, naopak ofenziva podle jeho hodnocení zaostala hodně za očekáváním a velmi ho zklamala.

Brückner během utkání působil nebývale klidně a i po něm na tiskové konferenci nedal najevo, že by ho zápas vysloveně zklamal. "Nejsem s výsledkem nespokojen a jak bude důležitý, to se dozvíme až mnohem později," prohlásil kouč, podle kterého se potvrdily v zápase problémy, které předpokládal a na něž upozorňoval. "V defenzivě jsme odvedli slušnou práci, ale zklamala mě ofenzivní část. Hráli jsme hodně kostrbatě, špatná byla i koncovka," mínil Brückner.

Wales - Česká republika 0:0. Rozhodčí: Allaerts - Huens, Dens (všichni Bel.). Bez ŽK. Diváci: 30.714.

Sestavy: Wales: Hennessey - Ricketts, Gabbidon, J. Collins, Nyatanga, Ledley - S. Davies, Koumas, Robinson - Giggs (89. Earnshaw) - Bellamy. Trenér: Toshack.

ČR: Čech - Ujfaluši, Kováč, Rozehnal, Jankulovski - Plašil, Rosický, Sivok (83. Matějovský), Polák (65. Jarolím) - Koller, Baroš (46. Kulič). Trenér: Brückner.

Pavel Petr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme