U fotbalistů Zlína končí trenér Csaplár. Tým povede dosavadní asistent Kameník

U fotbalistů Zlína končí trenér Josef Csaplár. Šestapadesátiletý kouč vydržel na lavičce devátého týmu loňské sezony necelý půlrok. Csaplár je po opavském Ivanu Kopeckém druhým odvolaným koučem v aktuálním ročníku české nejvyšší soutěže.

Zlín Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Josef Csaplár

Josef Csaplár | Zdroj: http://www.fkpribram.cz/

Mužstvo převezme asistent Jan Kameník, který už tým vedl v nadstavbové části minulé sezony. Klub o tom informoval na svých webových stránkách.

Ve fotbalové lize skončil první trenér. Poslední Opava odvolala Kopeckého

Číst článek

„Vedení FC FASTAV Zlín dnes ukončilo spolupráci s Josefem Csaplárem, který působil ve funkci hlavního trenéra prvního týmu. Rozhodnutí bylo určeno na základě dlouhodobě neuspokojivých sportovních výsledků,“ uvedl klub v krátkém prohlášení.

Csaplár přišel do Zlína před touto sezonou a na jeho lavičce odkoučoval 12 ligových utkání. Po slibném začátku se ale Fastavu přestalo dařit a z posledních šesti zápasů získal jen jeden bod. Momentálně je Zlín na 15. místě tabulky.

Šestapadesátiletý trenér v minulosti působil v pražské Slavii a opakovaně v Příbrami a Liberci, který dovedl spolu s Ladislavem Škorpilem v roce 2002 k mistrovskému titulu a do čtvrtfinále tehdejšího Poháru UEFA. Vyzkoušel si také zahraniční angažmá v řeckém Panionisu Atény a polské Wisle Plock.

mov Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme