Místo Číny Japonsko. Iniesta má zamířit do Visselu Kóbe

Španělský záložník Andrés Iniesta nakonec po odchodu z Barcelony nezamíří do Číny, ale do Japonska. Podle médií se čtyřiatřicetiletý fotbalista dohodl s Visselem Kóbe, který by měl příchod mistra světa i Evropy oznámit ve čtvrtek.

Kóbe/Japonsko Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Andrés Iniesta bude hrát v Japonsku

Andrés Iniesta bude hrát v Japonsku | Foto: Albert Gea | Zdroj: agentura Reuters

Iniesta se s Barcelonou rozloučil v neděli v posledním ligovém kole vítězstvím 1:0 nad San Sebastianem, po kterém navíc s týmem oslavil devátý mistrovský titul. Španělský reprezentant v katalánském celku strávil celou kariéru a také s ním čtyřikrát vyhrál Ligu mistrů.

Kde bude hrát Andrés Iniesta? Končící hvězda Barcelony možná zamíří za vínem

Číst článek

V Kóbe, které vlastní výkonný ředitel hlavního sponzora Barcelony společnosti Rakuten, se potká s bývalým německým reprezentantem a rovněž mistrem světa útočníkem Lukasem Podolským.

Ve Visselu v minulosti působili i čeští trenéři Ivan Hašek s Pavlem Řehákem a také záložník Pavel Horváth.

Podle informací médií měl Iniesta původně zamířit do čínského klubu Čchung-čching Tang-taj Li-fan. Po podpisu smlouvy v Japonsku se mistr Evropy z let 2008 a 2012 a světový šampion z roku 2010 připojí k reprezentaci v přípravě před startem mistrovství světa v Rusku.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme