Pro Krejčíkovou skončilo US Open v prvním kole, Strýcová odehrála poslední utkání ve dvouhře

Tenistka Barbora Krejčíková dohrála na grandslamovém US Open už v 1. kole. Turnajová dvanáctka nestačila na Italku Luciu Bronzettiovou, 76. hráčce světa podlehla za dvě hodiny a 10 minut 4:6, 6:7. Barbora Strýcová odehrála ve dvouhře poslední soutěžní utkání kariéry.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Barbora Krejčíková

Barbora Krejčíková | Zdroj: ČTK / AP

Dvojnásobná vítězka předloňského Roland Garros Krejčíková, která v minulých týdnech laborovala se zraněním kotníku, prohrála již čtvrtý zápas za sebou. V duelu s o tři roky mladší Bronzettiovou doplatila především na 49 nevynucených chyb.

Vondroušová vstoupila do US Open vítězně, dál se probojovaly i Nosková s Bouzkovou

Číst článek

Sedmatřicetiletá Strýcováprohrála v rámci závěrečné zastávky svého rozlučkového turné v 1. kole grandslamového US Open s Estonkou Kaiou Kanepiovou dvakrát 4:6.

Strýcová se na tenisové kurty vrátila po mateřské přestávce letos v dubnu. Právě US Open si určila jako poslední turnaj v kariéře. V červenci získala ve Wimbledonu s tchajwanskou spoluhráčkou Sie Šu-wej titul ve čtyřhře. V létě se také rozloučila s domácími fanoušky v rámci turnaje Livesport Prague Open.

Bývalá světová jednička ve čtyřhře se definitivně rozloučí v New Yorku v deblu po boku Markéty Vondroušové.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme