Plíšková si v Eastbourne zahraje o titul. Do finále postoupila bez boje

Česká tenisová jednička Karolína Plíšková si zahraje o titul na travnatém turnaji v Eastbourne. Do finále postoupila bez boje, jelikož Britka Johanna Kontaová nenastoupí k utkání kvůli zranění, které si přivodila ve čtvrtfinále.

Eastbourne (Aktualizováno: 14:27 30. 6. 2017) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Karolína Plíšková si zahraje finále v Eastbourne.

Karolína Plíšková si zahraje finále v Eastbourne. | Zdroj: Reuters

Karolína Plíšková si tak letos zahraje o třetí singlový titul. Ve finále si světová trojka zahraje s Dánkou Caroline Wozniackou, která porazila Britku Watsonovou ve třech sadách. Loni podlehla Plíšková ve finále v Eastbourne Slovence Dominice Cibulkové.  

Johanna Kontaová upadla v utkání proti Angelice Kerberové z Německa a rozhodla se do semifinále proti Plíškové nenastoupit a šetřit síly na Wimbledon. 

Pětadvacetiletá rodačka z Loun letos vybojovala titul v Brisbane a v Dauhá. Na okruhu WTA by v případě výhry získala devátý triumf, ale ve světovém žebříčku by zůstala na třetí příčce. Před Wibledonem má dobrou formu a patří k favoritkám. 

Dvouhra - semifinále:
Karolína Plíšková (3-ČR) - Kontaová (5-Brit.) bez boje.

Wozniacká (6-Dán.) - Watsonová (Brit.) 6:2, 3:6, 7:5.

nis Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme