Štochlová s Hermannovou v předkole play-off prohrály s Kanaďankami 0:2 a s Paříží se loučí

Plážové volejbalistky Barbora Hermannová s Marií-Sárou Štochlovou prohrály na olympijských v Paříži v předkole play-off s Kanaďankami Melissou Humanaovou-Paredesovou a Brandie Wilkersonovou 15:21, 12:21 a skončily na 17. místě. Ondřej Perušič a David Schweiner se v nedělním osmifinále utkají s Nizozemci Stefanem Boermansem a Yorickem de Grootem, kteří pod Eiffelovou věží dosud neztratili ani set.

Paříž (Aktualizováno: 22:56 3. 8. 2024) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

České beachvolejbalistky Barbora Hermannová a Marie-Sára Śtochlová

České beachvolejbalistky Barbora Hermannová a Marie-Sára Śtochlová | Foto: Louisa Gouliamaki | Zdroj: Reuters

Kanaďanky v prvním setu utekly třemi body v řadě na 10:6, a přestože se Češky dokázaly přiblížit, jejich manko nakonec ještě narostlo. Ve druhé sadě se Hermannová se Štochlovou dokázaly dostat z nepovedeného začátku, jenže za stavu 10:8 se nasazeným čtyřkám povedla šestibodová šňůra a o osudu zápasu bylo rozhodnuto.

Nebyl jsem dost dobrý, říká po těsném konci v olympijské kvalifikaci ve skeetu střelec Tomeček

Číst článek

Hermannová se Štochlovou prohrály s ostřílenými Kanaďankami, jež ve skupině skončily po dvou porážkách nečekaně až třetí, i pátý vzájemný zápas, znovu bez získaného setu. S bilancí jednoho vítězství a tří porážek vyrovnaly 17. místem dosud nejlepší výsledek Hermannové z Ria 2016, kde hrála stejně jako v Tokiu s Markétou Nausch Slukovou. Ta spolu s Kristýnou Kolocovou drží díky páté příčce z Londýna české maximum pod pěti kruhy.

ČTK, lbk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme