Tomáš Berdych nestačil na Rafaela Nadala a v Madridu skončil

Český tenista Tomáš Berdych vypadl ve čtvrtfinále turnaje v Madridu, když prohrál se Španělem Rafaelem Nadalem ve dvou setech 4:6 a 2:6.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Berdych postopil v Monte Carlu do třetího kola

Tomáš Berdych postopil v Monte Carlu do třetího kola | Zdroj: Reuters

V prvním setu byl zápas vyrovnaný až do sedmé hry. V ní si španělský tenista vypracoval dva brejkboly a ten druhý se mu podařilo využít. Zisk jednoho soupeřova servisu mu zajistil vítězství v celé sadě.

Berdych se totiž při Španělově podání těžko prosazoval a za celý set měl jen jednu možnost k jeho získání. Tu však nejlepší světový hráč odvrátil.

Ve druhém setu už byla Nadalova dominance výraznější. Dvakrát dokázal sebrat Berdychovi podání a při svém servisu nedovolil českému tenistovi ani jeden brejkbol.

Utkání pak Rafael Nadal ukončil po hodině a půl, když proměnil hned první mečbol.

Výsledky tenisového turnaje mužů a žen v Madridu

Dvouhra - čtvrtfinále:

Muži: Nadal (1-Šp.) - Berdych (6-ČR) 6:4, 6:2.

Ženy: Kvitová (5-ČR) - S. Williamsová (1-USA) bez boje, Šarapovová (8-Rus.) - Li Na (2-Čína) 2:6, 7:6 (7:5), 6:3, Halepová (4-Rum.) - Ivanovičová (11-Srb.) 6:2, 6:2.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme