Zlatý míč České republiky

Pětice Koller, Nedvěd, Poborský, Rosický a Srníček dostala největší počet bodů v anketě novinářů o nejlepšího domácího fotbalistu za ročník 2000/01. Vítěz bude oznámen 17. června.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Pátý ročník ankety Zlatý míč České republiky poprvé hodnotí fotbalisty za uplynulou sezónu a ne za kalendářní rok, jak tomu bylo v minulých letech. Jméno vítěze, které vzejde z pětice reprezentantů Jan Koller, Pavel Nedvěd, Karel Poborský, Tomáš Rosický a Pavel Srníček, bude oznámeno v neděli 17. června. Jasno už je o zbylých místech ideální jedenáctky. Na šestém místě skončil Patrik Berger, sedmý Vladimír Šmicer, osmý Pavel Kuka, devátý Roman Týce, desátý Tomáš Řepka a jedenáctý Jiří Jarošík.

Svého vítěze zná už anketa o nejvíce odsouzeníhodný počin v českém fotbale. Červenou kartu dostal předseda Českomoravského fotbalového svazu František Chvalovský za neodstoupení z funkce i přesto, že od března pobývá ve vyšetřovací vazbě a je podezřelý z mnohamiliónových podvodů.

Výsledky ankety shrnuje Filip Šedivý:

Karel Vojíř Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme