Satoranský nepomůže basketbalové reprezentaci, potřebuje se připravit na další sezonu v NBA

Tomáš Satoranský se rozhodoval do poslední chvíle, z nadcházejících dvou domácích duelů. 29. června s Finskem a 2. července s Bulharskem se ale nakonec omluvil. Důvodů má několik, především mu letní reprezentační blok nezapadá do přípravy na novou sezonu, ve které bude hrát ve Washingtonu o nový kontrakt.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Satoranský

Tomáš Satoranský | Foto: Geoff Burke-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

„Příští rok mě čeká jedna z nejdůležitějších sezon v NBA v moji kariéře. Naplánoval jsem si dost náročné individuální tréninky během celého července, srpna a části září,“ říká pro Radiožurnál Tomáš Satoranský.

„Další z těch důvodů je to, že je to dost nešťastně zvolený formát kvalifikací, který mi neumožňuje zúčastnit se víc než jedné třetiny zápasů,“ dodává Satoranský.

Češi už mají v prvním kole kvalifikace dva bloky bez Satoranského za sebou a před posledním dvojzápasem jsou ve skupině na prvním místě. Dál postoupí nejlepší tři.

Marek Augustin Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme