Jágr je před olympiádou při chuti

Dva přesné zásahy do sítě Toronta a jedna gólová nahrávka. Takové je noční skóre v současnosti nejproduktivnějšího hokejisty kanadskoamerické NHL. Dva góly vstřelil i Milan Michálek ze San Jose, po jedné brance zaznamenali Dvořák, Hrdina a Petr Sýkora.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaromír Jágr

Jaromír Jágr | Foto: Miroslav Konvalina

Jaromír Jágr si vše podstatné přichystal na druhou třetinu. V jejím úvodu nadvakrát vyrovnával skóre zápasu, když na jeho první branku nahrával Ručínský, na druhou Rozsíval. Jaromír Jágr pak ještě ve 32. minutě připravil pozici pro vítězný gól Petra Sýkory. Rangers porazili Toronto 4:2 a vybojovali páté vítězství v řadě. Jágra čeká v NHL ještě nedělní odveta s Torontem, poté i s dalšími olympioniky zamíří na olympiádu do Turína.

Milan Michálek přispěl dvěmi brankammi k výhře San Jose nad Dallasem. Naopak ani střelecké úspěchy Radka Dvořáka s Janem Hrdinou nepomohly k bodům Edmontonu proti Minnesotě, resp. Columbusu proti Coloradu.

Výsledky pátečních zápasů:

New York Rangers - Toronto 4:2, Philadelphia - Washington 5:4, Carolina - Pittsburgh 3:4, Columbus - Colorado 1:4, Calgary - St. Louis 3:2 v prodl., Edmonton - Minnesota 3:6, Vancouver - Anaheim 1:3, San Jose - Dallas 6:3.

Adam Pražák Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme