ŽIVĚ: Pardubice hrají v extralize s Mladou Boleslaví 0:0, Radiožurnál Sport vysílá přímý přenos

V utkání 30. kola hokejové extraligy se Pardubice střetnou s Mladou Boleslaví. Oba týmy už se v sezoně utkali, Dynamo v zářijovém zápase zvítězilo 5:2. Hvězdou zápasu byl slovenský obránce Peter Čerešňák, který si připsal 4 body (1+3).

Pardubice (Aktualizováno: 18:01 22. 10. 2024) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ondřej Vála zařídil gólem první bod v sérii s Litvínovem

Hokejisté Pardubic | Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia | Zdroj: Profimedia

Pardubičtí hokejisté v posledním kole nevyužili zaváhání Litvínova a prohrou v Karlových Varech přišli o možnost posunout se do čela hokejové extraligy. Východočeši v domácím prostředí prohráli pouze jeden ligový zápas, když v září podlehli Spartě 0:4. K prvnímu zápasu v dresu Dynama zatím nenastoupil Jakub Zbořil, který se vrátil ze zámoří.

Středočeši zatím v sezoně prohráli jen třikrát, z toho jednou v září právě na ledě Pardubic. Zaslouženě tak drrží třetí pozici a v případě vítězství v základní hrací době mohou pomýšlet i na dočasný pobyt na špičce ligové tabulky. Budou doufat, že jim k tomu pomůže i nejproduktivnější hráč Dominik Lakatoš, který na bod čeká už tři zápasy.

Přímý přenos z utkání mezi Pardubicemi a Mladou Boleslaví vysílá Radiožurnál Sport.

lbk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme