ŽIVĚ: Litvínov v pátém kole extraligy hostí Karlovy Vary, Radiožurnál Sport vysílá přímý přenos

V rámci pátého kola hokejové extraligy spolu hrají týmy Litvínova a Karlových Varů. Podkrušnohorské derby dokázaly oba celky v základní části uplynulé sezony ovládnout dvakrát, lépe však ročník dopadl pro litvínovské chemiky.

Litvínov (Aktualizováno: 17:33 27. 9. 2024) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Útočník Litvínova Jared McIsaac

Útočník Litvínova Jared McIsaac | Foto: Radek Petrášek | Zdroj: Profimedia

Litvínov vstoupil i do letošní sezony lépe než jeho rival z Podkrušnohoří. Z prvních čtyř utkání si odnesl 12 bodů a vede extraligovou tabulku. Ve formě hraje především útočník Ondřej Kaše, který s pěti kanadskými body zaostává pouze za vítkovickým Markem Kalusem.

Karlovarská Energie nezachytila vstup do sezony, když první dvě utkání nového ročníku prohrála bez vstřelené branky. V následujících dvou kolech ale dokázala porazit pražskou Spartu a Hradec Králové a posunula se na sedmé místo.

Zápas pátého kola hokejové extraligy vysílá v přímém přenosu Radiožurnál Sport, vysílání ze všech utkání pátého kola si můžete poslechnout v aplikaci nebo na webu Můj Rozhlas.

lbk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme