Tragická zpráva z Turecka. Fotbalista Rajtoral spáchal sebevraždu

Smutná zpráva přišla z Turecka. Fotbalový obránce František Rajtoral, jenž od léta hájil barvy Gaziantepsporu, údajně spáchal sebevraždu. Informaci potvrdil i prezident klubu Ibrahim Kizil. Bývalý český reprezentant nepřišel na trénink a ve svém domě se oběsil.

Gaziantepspor/Praha (Aktualizováno: 22:14 23. 4. 2017) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

František Rajtoral se vrátil v zápase proti Bohemians (ilustrační foto)

František Rajtoral se vrátil v zápase proti Bohemians (ilustrační foto) | Foto: www.bohemians.cz/PJMl

Informaci o úmrtí jedenatřicetiletého Františka Rajtorala přinesl server Daily Sabah, který se odkazuje na přímo na prezidenta klubu Ibrahima Kizila, jenž informaci potvrdil. „Bohužel, Rajtoral zemřel po tragické sebevraždě," uvedl.

Deníku Hürryiet prezident klubu řekl, že Rajtoral nepřišel na trénink. „Vydali jsme se za ním domů. Dveře byly zamčené, ale uvnitř se svítilo," řekl pro list. „Policie nám řekla, co se stalo. Je mi to hrozně líto, byl usměvavý chlapec," dodal.

František Rajtoral byl odchovancem Příbrami, za kterou ale odehrál jen patnáct utkání. Výrazněji na sebe v lize upozornil v dresu Baníku Ostrava. Z něj přestoupil do Plzně. Za Viktorii odehrál celkem 169 utkání a byl jedním z klíčových hráčů na vzestupu Západočechů.

V roce 2012 reprezentoval Českou republiku na fotbalovém mistrovství Evropy v Polsku. Celkem čtyřikrát se stal s Plzní mistrem republiky. Vyzkoušel si také angažmá v německém Hannoveru, kde ale nevydržel dlouho.

Aktuální ročník zahájil v plzeňském týmu. Do sestavy se ale nevešel a společně s Danielem Kolářem odešel do tureckého Gaziantepsporu.

V době svého působení v Baníku Ostrava trpěl Rajtoral únavovým syndromem. Národní tým reprezentoval celkem ve čtrnácti případech.

 

Michal Sobotka Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme