VIDEO: Brankář arménského týmu vstřelil gól přes celé hřiště. Přispěl tím k výhře nad AEK Atény

Arménský tým FC Noah zaskočil v úterním zápase předkola Konferenční ligy UEFA řeckého favorita AEK Atény a zvítězil 3:1. Pomohl k tomu i brankář Ognjen Čančarevič, který sice neudržel čisté konto, ale dokázal se kuriózně gólově prosadit.

Video Abovjan (Arménie) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Arménský celek FC Noah od 22. minuty prohrával 0:1 po gólu Leviho Garcii, ještě před poločasem ale srovnal Virgile Pinson.

V 67. minutě chtěl domácí brankář Ognjen Čančarevič rozehrát balon a rozhodl se pro dlouhý nákop za obranu soupeře. I díky větru, který na malém stadionu v arménském městě Abovjan působil hráčům velké problémy, ale míč skončil po odrazu až za zády gólmana Thomase Strakoshy.

Stejně jako před osmi lety? Sparta v prvním zápase s rumunským FCSB remizovala 1:1, srovnával Olatunji

Číst článek

Goncalo Gregorio v osmé minutě nastavení ještě vstřelil třetí branku arménského týmu a ten si tak do řeckého hlavního města odváží dvougólový náskok.

FC Noah, založený v roce 2017, hraje o první účast v hlavní fázi některé z evropských soutěží. V sezoně 2020/2021 skončil v prvním předkole po prohře 1:4 s Kairatem z Kazachstánu, v následující sezoně pak skončil ve stejné fázi soutěže proti finskému KuPS.

Letos se arménskému celku podařilo v předkolech postoupit dál po dvou výhrách před Shkëndiju ze Severní Makedonie a Sliema Wanderers z Malty.

Pokud by nadějný výsledek proti AEK Atény udržel, čekal by ho v posledním předkole lepší z dvojice Ružomberok a Hajduk Split.

lbk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme