‚Fanoušci sní, že uvidí Spartu v nejlepší evropské soutěži.‘ Laci se těší na vyprodanou Letnou proti FCSB

Na pražské Letné se dá v úterý večer očekávat v kvalifikaci Ligy mistrů mezi Spartou a rumunským FCSB dost fotbalových emocí. A nejméně jeden z domácích sparťanů má takové prostředí hodně rád.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Qazim Laci slaví se spoluhráči na Letné

Qazim Laci slaví se spoluhráči na Letné | Foto: Vlastimil Vacek, Právo | Zdroj: Profimedia

Na cestě do Ligy mistrů potřebuje fotbalová Sparta vyřadit ještě dva soupeře. Ve třetím předkole čeká pražský tým rumunský FCSB. Úvodní zápas se bude hrát v úterý večer na Letné.

Přehrát

00:00 / 00:00

Poslechněte si, co říká Qazim Laci o sparťanských fanoušcích

Qazim Laci znovu očekává plný stadion sparťanských fanoušků. A takovou kulisu, která je na Letné nejméně poslední rok a půl pravidlem, má albánský reprezentant rád. Na trávníku dokáže ukázat hodně emocí.

Pozitivní vliv na tým

„Laci je emotivní kluk. Jeho součástí je kultura místa, odkud pochází, kde se narodil a vyrůstal. Převážně jde o pozitivní emoce, šíří v týmu spokojenost a dobrou náladu. Pro prostředí a vztahy v mužstvu je nesmírně důležitý,“ oceňuje Laciho nejen fotbalový přínos trenér Sparty Lars Friis.

A i když se pokaždé hbitý záložník na hřiště nedostane od začátku, jeho vnitřní nastavení je stále stejné. „Ať už nastupuju z lavičky nebo v základní sestavě, musím ukázat stejnou vášeň, stejnou aktivitu ve hře, abychom pokaždé vyhráli, abych pomohl klubu,“ přiznává Laci.

Albánský fotbalista často hecuje i sparťanské fanoušky na tribunách a v posledních letech jim nejen on dělá radost. A teď by jim rád dopřál další. 

„Sní o tom, že uvidí Spartu v nejlepší evropské soutěži. Je tady dobré propojení mezi hráči a fanoušky, protože oni nás milují a podporují, když se snažíme odvést na hřišti to nejlepší z nás,“ chválí příznivce Sparty Laci.

Přání proklouznout do nejlepší evropské soutěže mají i sami hráči. Přiblížit se k tomu mohou už v úterý večer, kdy se na úvod 3. předkola Ligy mistrů utkají doma s rumunským FCSB. V přímém přenosu Radiožurnálu Sport se začne hrát ve 20 hodin.

Mirko Vasić Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme