Novinky z Karlových Varů, tipy na filmy i koncerty. Poslouchejte festivalový podcast VýVar

58. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary začne v pátek 28. 6. a potrvá až do 6. 7. Co se děje ve Varech před zahájením festivalu? A jaký program si pro posluchače i kolemjdoucí připravil Radiožurnál? Poslechněte si pilotní díl festivalového podcastu VýVar!

Karlovy Vary Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Podcast Vývar

Podcast Vývar | Zdroj: Český rozhlas
Přehrát

00:00 / 00:00

Co všechno Radiožurnál z festivalu chystá? Poslechněte si předfestivalový VýVar

Na začátku týdne vyšel první podcast s předfestivalovou tematikou. Dozvíte se v něm, jaké filmy letošního 58. ročníku byste si neměli nechat ujít, koho kde můžete potkat, a hlavně co všechno pro vás Radiožurnál na festivalu chystá. Od soboty bude podcast vycházet denně. 

Karlovarský festival není jenom o filmech. Třeba v pátek bude součástí slavnostního zahájení koncert anglické kapely Kosheen a vstup je zdarma.

Stejně tak si můžete zajít do festivalového KVIFF.TV parku u hotelu Thermal, a to na rozhovory nebo stand-upy. Zábava až do rána je zaručená. A jestli si chcete připomenout minulé festivalové hosty, nabízí se unikátní výstava fotografií. 

Eliška Balcárková, Martin Hrnčíř, agf Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme