Film s Johnny Deppem stáhli měsíc před premiérou. Herec čelí obvinění z napadení člena štábu

Premiéra filmu City of Lies (Město lží), v němž se mají v hlavních rolích představit Johnny Depp a Forest Whitaker, byla měsíc před plánovaným zářijovým uvedením zrušena. Ve středu o tom informoval deník The Guardian.

Los Angeles Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Herec Depp byl již dříve obviněn, že při natáčení snímku verbálně i fyzicky napadl jednoho z členů štábu, který na něj následně podal žalobu. Depp se v posledních letech potýká s řadou problémů, včetně obvinění z finančních podvodů a z domácího násilí.

Ve filmu City of Lies, který natočil Brad Furman, hraje Depp detektiva, jenž se snaží objasnit vraždy dvou známých rapperů.

Odložení premiéry

Kriminální drama vychází ze skutečných událostí. Tupac Shakur a Notorious B.I.G., jedni z nejúspěšnějších rapperů dvacátého století, byli v letech 1996 a 1997 nezávisle na sobě zavražděni. Ani v jednom případě nebyli pachatelé odhaleni a obě události tak zůstaly nevyřešené.

Distributor snímku Global Road Entertainment v pondělí potvrdil, že film nebude uveden do amerických kin 7. září, jak bylo původně plánováno. Důvody ale nebyly zveřejněny a není ani známo, na jaké datum by mohla být premiéra odložena.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme