Pro hokejisty Pittsburghu sezóna skončila

Hokejisté Pittsburghu si ve finále Stanleyova poháru hokejistů nezahrají. V noci na dnešek totiž podlehli na ledě New Jersey 2:4 a v sérii prohráli 1:4 na zápasy.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Devils dostal do vedení už v první minutě Arnott. Do konce třetiny sice Morozov vyrovnal, ale v polovině zápasu znovu Arnott a potom Holík zajistili Devils dvoubrankový náskok. Martin Straka poté snížil, ale Madden po samostatném nájezdu upravil na konečných 4:2. Pittsburgh přes veškerou snahu na svého soupeře nestačil.

Utkání viděl Jan Šmíd:

Výsledek finále Východní konference:

New Jersey Devils-Pittsburgh Penguins 4:2 (1:1, 2:1, 1:0), branky 1. a 28. Arnott (na druhou P. Sýkora a Eliáš), 33. Holík, 44. Madden - 17. Morozov (Hrdina), 34. Straka. Konečný stav série: 4:1.

Program finále Stanley Cupu ColoradoAvalanche-New Jersey Devils:

1. zápas - v noci na neděli 27. 5. v Coloradu, 2. zápas - v noci na středu 30. 5. v Coloradu, 3. zápas - v noci na pátek 1. 6. v New Jersey, 4. zápas - v noci na neděli 3. 6. v New Jersey, *5. zápas - v noci na úterý 5. 6. v Coloradu, *6. zápas - v noci na pátek 8. 6. v New Jersey, *7. zápas - v noci na neděli 10. 6. v Coloradu.

*nebude-li rozhodnuto.

Všechna utkání začínají ve 2 hodiny SELČ.

Tomáš Kohout Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme