Vstupenky na hokejový šampionát se budou prodávat i na jednotlivé zápasy, oznámili organizátoři

Organizátoři letošního hokejového mistrovství světa v Praze a Ostravě uvolní v úterý do prodeje vstupenky na jednotlivá utkání. Podle tiskové zprávy budou k dispozici i lístky na české zápasy, v sítích Ticketportal a Ticketmaster budou k dispozici od 10 hodin.

Praha/Ostrava Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Česká hokejová reprezentace (ilustrační foto)

Čeští hokejisté v dresech národního týmu | Zdroj: Profimedia

Doposud byly k dispozici jen takzvané denní balíčky; od října organizátoři šampionátu prodali téměř 400 tisíc vstupenek, bezmála 65 procent z celkové prodejní kapacity.

Vysoké ceny i hodiny strávené u počítače. Fanoušci už skoupili sedm milionů vstupenek na olympijské hry

Číst článek

Za cenu 2390 korun bude možné v úterý zakoupit vstupenky i na čtvrtfinále, ve kterém by se měl představit český tým. V případě postupu ze základní části totiž národní celek vstoupí do play-off ve čtvrtek 23. května od 20.20.

„V historii mistrovství světa se ještě nestalo, že by český národní tým zůstal před branami play-off. Pokud chtějí fanoušci zafandit domácím hokejistům, měli by si pořídit vstupenky na „pražské“ čtvrtfinále co nejdříve,“ uvedl šéf ticketingu MS Martin Gremlica.

Světový šampionát v Praze a Ostravě se bude konat od 10. do 26. května.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme