VIDEO: ‚Basketbalová‘ clona Jágra pomohla Kladnu ke gólu proti Litvínovu. Na výhru to ale nestačilo

Legendární hrající majitel Kladna Jaromír Jágr na litvínovském ledě ukázal, že umí být platný i bez puku. Pouhým odstavením protihráče totiž přispěl ve 34. minutě k přesilovkové trefě Itala Phila Pietronira. Otázkou je, jestli byla jeho „basketbalová“ clona legální.

Video Litvínov Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaromír Jágr

Jaromír Jágr | Foto: Michal Kamaryt | Zdroj: ČTK

Jágr v pátek proti Spartě skóroval ve věku 52 let, sedmi měsíců a pěti dnů a vylepšil vlastní rekord nejstaršího střelce extraligy. V nedělním utkání se podílel na přesilovkovém gólu na 2:1 Itala Pietronira, když basketbalovým způsobem odclonil protihráče, aby nemohl blokovat střelu. Kladno ale nakonec vedení neudrželo a v Litvínově padlo 2:3.

Podrobněji se k momentu ze třetího kola hokejové extraligy vyjádří olympijský vítěz a čtyřnásobný mistr světa Martin Procházka v úvodu pořadu Čistá hra v úterý od 10 hodin na Radiožurnálu Sport.

Radiožurnál Sport, Petr Tomášek, rej, klh Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme