Osmifinálový duel Mol Cupu v Českých Budějovicích se odkládá kvůli počasí, stadion zasypal sníh

Osmifinálový duel domácího poháru mezi Českými Budějovicemi a Hradcem Králové se v sobotu neodehraje. Důvodem je nepříznivý stav hrací plochy, kterou během nočního sněžení z pátku na sobotu pokryl sníh. Oba kluby budou na začátku příštího týdne hledat náhradní termín, informovalo vedení jihočeského celku na svém webu.

České Budějovice Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalový stadion v Českých Budějovicích zasypal sníh

Fotbalový stadion v Českých Budějovicích zasypal sníh | Foto: Václav Pancer | Zdroj: ČTK

Zástupci Českých Budějovic se díky předpovědi počasí snažili na nepříznivé podmínky připravit a už v pátek zapnuli vyhřívání trávníku na nejvyšší stupeň, ale ani to nakonec nepomohlo.

⚠️ Dnešní osmifinále @SK Dynamo ČB 🆚 @FC Hradec Králové je z důvodu nezpůsobilé hrací plochy odloženo. O náhradním termínu budeme brzy informovat.

08:48 – 19. 11. 2022

44

Sníh v kombinaci s nízkými teplotami utkání znemožnily. Oba kluby tak dohodly, že budou na začátku příštího týdne hledat náhradní termín.

V sobotu jsou na programu ještě další dvě pohárová utkání. V 15.00 má výkop šlágr Baník Ostrava - Sparta Praha, od 16.00 začne zápas mezi Bohemians Praha 1905 a Hlučínem.

MOL Cup netradičně uzavírá podzim na domácí scéně. Liga před zimní pauzou skončila už o uplynulém víkendu kvůli nadcházejícímu mistrovství světa v Kataru, kam česká reprezentace nepostoupila.

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme