Hygienici na 24 hodin zavřeli londýnské řeznictví slavného Jamieho Olivera

Britské kuchařské celebritě Jamiemu Oliverovi hrozí poškození reputace. Hygienici totiž nechali přechodně uzavřít jeho vyhlášené řeznictví ve východním Londýně. Našli tam myší trus a plesnivé maso.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jamie Oliver

Jamie Oliver | Foto: JamieOliver.com

Hygienici přišli do řeznictví Barbecoa nedaleko katedrály svatého Pavla už začátkem ledna. Podnik si vysloužil nízkou známku 1 na pětibodové stupnici hygienických standardů.

Kontrola totiž podle deníku The Times objevila myší trus, hovězí s prošlou trvanlivostí a dokonce plíseň na poražených zvířatech v podzemních chladicích boxech. Ta ale byla podle Oliverovy mluvčí součástí zrání masa, které prý bylo zcela nezávadné.

Barbecoa dodává maso hlavně do stejnojmenné restaurace v horních patrech téže budovy. Řeznictví zůstalo zavřené na 24 hodin, během nichž údajně odstranilo všechny závady a nedostatky.

Jiří Hošek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme