Komise vybere dva asistenty prevence kriminality ve Vimperku, přihlásilo se 6 zájemců

Vimperk jako jediné jihočeské město získal finance z evropských fondů na dva asistenty prevence kriminality. Podmínkou čerpání dotace je výběrové řízení na obsazení těchto pracovních míst. Do konkurzu se mohli přihlásit i preventisté, kteří ve Vimperku působí od května loňského roku.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vimperk

Vimperk | Foto: Miroslav Tichák

Ve výběrové komisi, která rozhodne o nových či staronových asistentech prevence kriminality ve Vimperku, zasednou zástupci vedení města, Policie České republiky, Ministerstva vnitra, vimperského pracoviště úřadu práce, odboru sociálních věcí a Městské policie Vimperk.

Právě k městské policii dvě posily nastoupí 1. dubna. Jako asistenti budou pomáhat s integrací sociálně vyloučených a s prevencí kriminality. Evropské peníze jejich činnost zajistí až do srpna roku 2015.

Zájemců se přihlásilo celkem šest. Není mezi nimi žádná žena. Šanci dostanou dva. Další dva budou na příležitost čekat jako náhradníci.

K základním předpokladům pro přijetí patří česká státní příslušnost, zdravotní způsobilost a čistý trestní rejstřík za poslední tři roky. Uchazeč nesmí pobírat starobní důchod a nesmí být v současné době trestně stíhaný.

Osobní pohovory výběrová komise hned vyhodnotí. Jména nových asistentů prevence kriminality tedy můžeme znát již odpoledne.

Václav Malina Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme