Aneta Langerová si připomíná 20 let od začátku kariéry. Vystoupila v Lucerně s kapelou a filharmonií

Nejen vyprodané hlediště. I na jevišti se pomalu nebylo kam hnout. Anetu Langerovou doprovodila její kapela, ale i početná Janáčkova filharmonie Ostrava a ve druhé polovině koncertu i desítky sboristů. Za celý večer se na podiu vystřídala bezmála stovka hudebníků.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Na dvouhodinovém koncertu Langerová fanouškům zazpívala hity ze začátku kariéry, ale i songy z desky Na Radosti, za kterou získala i čtyři Ceny Anděl.

Přehrát

00:00 / 00:00

Aneta Langerová vystoupila ve vyprodané Lucerně

Aneta Langerová si moc dobře pamatuje, jaké bylo davové šílenství, když v roce 2004 vyhrála Superstar.

„Písně, které děláme v těchto aranžích a které připravovat Jakub Zitko, jsou takové klidnější. Ale je pravda, že ta energie je obrovská, když orchestr zabere. Nicméně se mi tu a tam zasteskne po malých klubech,“ říká zpěvačka v rozhovoru pro Radiožurnál.

Po několikaminutovém potlesku vestoje Aneta Langerová zazpívala jeden ze svých prvních velkých hitů, Vodu živou. Tenhle song s ní zpívala i celá Lucerna.

Probírat se písničkami z posledních 20 let je terapie, říká zpěvačka Langerová

Číst článek

„Já teď žádné plány nemám. Mám tedy v plánu přežít tento rok, protože dvacet let na hudební scéně slavíme už od začátku roku. Vydali jsme kompilační album, máme novou píseň i videoklip, práce jsme měli a máme stále nad hlavu,“ uzavírá Langerová.

Záznam koncertu z Lucerny by měl podle Langerové vyjít i na vinylech a streamovacích službách. Druhé vystoupení se v Lucerně uskuteční ve čtvrtek.

Jiří Štefl Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme