„Každý podnik to dělá jinak, ale – nevěřte na spropitné kartou. V ideálním případě se stane, že vy své zdaněné peníze ještě jednou odevzdáte státu,“ říká šéfkuchař Zdeněk Pohlreich.
Mluvčí nemocnice zdůraznila, že bylo potřeba dávky vakcíny vyočkovat. „Takových lidí ale mohlo být začátkem ledna více, protože se lidé o možnost dostat se na ten seznam náhradníků zajímali aktivně.“
„Míchají se tady dvě věci – jedna je vyrobené jídlo a druhá věc je doprava. My jsme dopravu vyčlenili a spojili se s firmou Liftago, která jídla rozváží za 120 až 140 korun,“ vysvětluje Pohlreich.
Kdo určuje správnou chuť jídla? Neotřesitelnou autoritou je šéfkuchař, potvrzuje Zdeněk Pohlreich. A jak sám říká, téměř všude v Česku lze najít přijatelnou restauraci.