Je to otevřená série, hrajeme od nuly, tuší před třetím finálovým zápasem s Pardubicemi třinecký Cienciala

Finálová série play-off hokejové extraligy se za vyrovnaného stavu 1:1 přestěhovala do Slezska. V sobotu a v neděli se na ledě vítězů posledních čtyř titulů třineckých Ocelářů představí Pardubice.

Třinec (Frýdecko-Místecko) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

David Cienciala

David Cienciala | Foto: Pavel Paprskář | Zdroj: ČTK

Play-off hokejové extraligy bude pokračovat třetím zápasem finálové série mezi Třincem a Pardubicemi. A to za vyrovnaného stavu.

Přehrát

00:00 / 00:00

Poslechněte si, co říkají hokejisté Pardubic a Třince před dalším zápasem finálové série

„Je to 1:1, je to otevřená série, bude to strašně vyrovnané, to jsme všichni věděli. Jsme rádi, že jsme tady urvali jeden zápas, ale vidíte, že není ani výhoda vést 3:0 na zápasy. Hrajeme od nuly,“ říká třinecký útočník David Cienciala.

On i jeho tým bere vyrovnanou sérii po dvou zápasech na ledě soupeře jako přijatelnou. Nicméně šestigólový příděl do branky jinak dobře chytajícího Ondřeje Kacetla schytal Třinec v letošním play-off poprvé.

Pardubice tak ukázaly, v čem tkví jejich síla, naopak problém mají pardubičtí s velkým počtem trestných minut a disciplínou obecně.

Obojí si uvědomuje pardubický útočník Martin Kaut: „Zase tam bylo pár zbytečných faulů a v obranném pásmu máme nějaké rezervy, takže se na to podíváme, něco si řekneme a uděláme vše pro to, aby to v dalším zápase nebylo.“

Utkání začíná v 17 hodin a Radiožurnálu Sport odvysílá přímý přenos. Server iROZHLAS.cz ho bude sledovat v podrobné online reportáži.

Kryštof Kousal Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme