Fotbalisté Opavy v Gambrinus lize nebodovali ani na čtvrtý pokus

SFC Opava - Sparta Praha 1:2, to je výsledek dohrávaného utkání 4. kola Gambrinus ligy. Pražané rozhodli o svém vítězství, které pro ně znamená posun na 8. místo tabulky, v poslední čtvrthodině prvního poločasu, kdy nejprve Kincl povedenou patičkou a po chvíli Papoušek přesnou střelou k pravé tyči získali úřadujícímu mistru dvougólové vedení.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Opavští se prosadili ještě do přestávky, Kolínkova hlavička znamenala snížení na 1:2 a odstartovala mohutný nápor domácích. Ten ale další gól a tím pádem nerozhodný výsledek nepřinesl.

Opavský trenér Bohuš Keler na tiskové konferenci po utkání prohlásil, že podle jeho názoru měla být v závěru proti Spartě odpískána alespoň jedna penalta, ale to štěstí domácím rozhodčí Liba nedopřál. Kouč Sparty Jaroslav Hřebík byl spokojen s bodovým ziskem, ke sporným "penaltovým" situacím se pochopitelně vyjádřil odlišně: "Mrzí mě, že domácí hráči v závěru v pokutovém území zbytečně padali, to nám přidělalo starosti", řekl.

Opava - Sparta 1:2 (1:2) Branky: 45. Kolínek - 27. Kincl, 35. Papoušek. Rozhodčí Liba, žluté karty J. Černý - Michalík, Kincl. 13 814 diváků.

Tomáš Lörincz Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme