Známý kuchař Nusret Gökce po finále slavil s Argentinci. FIFA vyšetřuje, jak se dostal na hřiště

Mezinárodní fotbalová federace (FIFA) prošetří, za jakých okolností se dostal po finále mistrovství světa na hřiště šéfkuchař Nusret Gökce, známý pod jménem Salt Bae. Turecká celebrita se během oslav triumfu Argentiny nad Francií objevila na hrací ploše, ačkoliv nepatřila k žádnému z týmů, a dokonce pozvedla vítěznou trofej.

Dauhá Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nusret Gökce známý jako Salr Bae pozvedl trofej pro mistry světa, i když nebyl členem ani jednoho z týmů

Nusret Gökce známý jako Salr Bae pozvedl trofej pro mistry světa, i když nebyl členem ani jednoho z týmů | Zdroj: Profimedia

„Přezkoumáme, jakým způsobem se někteří jednotlivci neoprávněně dostali po slavnostním ceremoniálu dolů na trávník, a přijmeme příslušná interní opatření,“ uvedla FIFA.

Salt Bae sdílel fotky s trofejí i argentinskými hráči na sociálních sítích. Vyfotil se také s hvězdným kapitánem Lionelem Messi.

Devětatřicetiletý Turek má jednu z restaurací v Dauhá a během turnaje v Kataru byl k vidění i po boku prezidenta FIFA Gianniho Infantina.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme