Slavia hlásí z ligového duelu v Karviné dvě ztráty. Kolář má zlomené žebro, Kúdelu ze hry vyřadí kotník

Brankář slávistických fotbalistů Ondřej Kolář si z nedělního utkání 6. kola první ligy v Karviné odnesl zlomené žebro. Jak dlouho bude šestadvacetiletý gólman mimo hru, klub neuvedl. Obránce Ondřej Kúdela bude kvůli poraněnému kotníku bez tréninku zhruba tři týdny. Český šampion o tom informoval na svém twitterovém účtu.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Brankář Slavie Ondřej Kolář

Brankář Slavie Ondřej Kolář | Foto: DAVID W CERNY | Zdroj: Reuters

Kúdela musel odstoupit ze hry v závěru prvního poločasu, kdy ho na stoperu vystřídal David Zima. Po zápase nemohl chodit a používal berle. „Zranění Ondřeje Kúdely naštěstí není vážné, k tréninku by se měl vrátit zhruba do tří týdnů,“ uvedla Slavia na sociální síti.

Makali, žrali trávu, komentuje remízu Slavie na půdě Karviné Lingr. Obhájce titulu poprvé ztratili body

Číst článek

Kolář utrpěl zranění v závěru utkání po jednom ze soubojů. Pražané už v té době nemohli střídat a Karvinští následně v první minutě nastavení vyrovnali na konečných 3:3. Kolář byl mimo hru už na jaře poté, co mu v březnové odvetě osmifinále Evropské ligy v Glasgow proti Rangers způsobil protihráč zlomeninu v obličeji.

Kúdela s Kolářem kvůli zranění chybějí české reprezentaci pro nadcházející tři zářijové zápasy. Z nominace ze zdravotních důvodů vypadl i Jan Bořil.

Na marodce Slavie jsou také obránce David Hovorka a záložníci Lukášové Provod s Masopustem, Petr Ševčík, Srdjan Plavšič a Peter Olayinka. Nemoc v posledních dnech trápila útočníka Jana Kuchtu s bekem Alexanderem Bahem.

🏥 | Zranění Ondřeje Kúdely naštěstí není vážné, k tréninku by se měl vrátit zhruba do tří týdnů. 🔜

Ondřej Kolář se kvůli zlomenému žebru nezúčastní reprezentačního srazu. ❌

Na #ceskarepre tak kvůli zranění neodjedou Bořil, Kúdela ani Kolář. Připojí se naopak Standa Tecl! 🇨🇿

14:13 – 30. 08. 2021

7 300

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme