Fotbalisty Liberce čekají v Evropské lize Košice, Boleslav na soupeře čeká

Fotbalisté Liberce se v 2. předkole Evropské ligy utkají s Košicemi. Mladá Boleslav narazí na vítěze duelu úvodního předkola mezi ázerbájdžánským týmem Gabala a bosenským Širokým Brijegem. Oba české kluby začnou doma. Rozhodl o tom los ve švýcarském Nyonu.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisté Slovanu Liberec

Fotbalisté Slovanu Liberec | Zdroj: ČTK

Souboj Liberce s Košicemi bude prestižní pro oba týmy. Slovenský tým vedou Češi Radoslav Látal a Jiří Neček, kapitánem Košic je Peter Šinglár, který v letech 2004 až 2008 oblékal právě dres libereckého Slovanu.

Liberečtí soupeři skončili v loňském ročníku nejvyšší slovenské soutěže na pátém místě, postup do kvalifikace Evropské ligy si zajistili díky vítězství v domácím poháru.

Mladá Boleslav se bude podobně jako Sparta koncentrovat na dva možné soupeře. Buď si zahraje s ázerbájdžánskou Gabalou, nebo s Širokým Brijegem z Bosny a Hercegoviny. Ambiciózní středočeský tým by měl být favoritem, ať postoupí kdokoli.

Oba české kluby - Liberec i Mladá Boleslav - začnou 2. předkolo doma 17. července, odvety se budou hrát další týden.

Mirko Vasić, Vojtěch Man, Petr Hašek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme