Snowboardcrossařku Adamczykovou čeká dovolená v zámoří, celý tým překvapil vlasy na blond

Snowboardcrossařka Eva Adamczyková po návratu z posledního závodu Světového poháru v Kanadě stráví v Česku jen tři dny a zase se vydá do zámoří. Chystá se na měsíční dovolenou ve Spojených státech amerických. Na středeční tiskové konferenci se navíc Adamczyková a všichni členové týmu ukázali s obarvenými vlasy na blond.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Český snowboardcrossový tým včetně úřadující mistryně světa Adamczykové má vlasy obarvené na blond. Důvodem bylo třetí místo Radka Housera v sobotním závodě Světového poháru v kanadském Mont-Sainte-Anne, osvětlil na středeční tiskové konferenci trenér Marek Jelínek.

Snowboardcrossař Houser zajel životní závod. Na Světovém poháru v Kanadě bere bronz

Číst článek

Sázka padla už na začátku sezony. „Chtěli jsme udělat vnitřně motivační faktor. Řekli jsme, že jestli budou mít kluci medaili ve svěťáku, tak půjdeme na platinovou blond,“ přiblížil Jelínek.

Na dálku se tým radil s Blankou Haškovou, která měla na starosti účesy v posledním ročníku taneční soutěže StarDance. Tam se starala o vlasy i Adamczykové, jež k ní zamířila hned po návratu do Prahy.

„Já jsem si to nechala do Čech. Kdybych se nechala odbarvit od kluků, nedopadlo by to dobře. Jela jsem k Blaničce přímo z letiště. Čtyři hodiny jsem strávila u ní a tohle je výsledek,“ popsala olympijská šampionka ze Soči 2014.

Došlo i na kritiku

Z radikální změny si nedělala velkou hlavu. „Já na ty vlasy nejsem nějak upnutá, narostou mi zase původní. I můj Marek byl v pohodě, jenom se mi smál,“ řekla Adamczyková.

Členové realizačního týmu to měli doma složitější. Trenéru Jelínkovi i servismanovi Tomáši Kašparovi novou vizáž ostře zkritizovaly jejich dcery. Obzvlášť ta Kašparova, která brzy oslaví osmnáctiny, byla hodně rozladěná. „Oznámila mi, že jsem jí zkazil nejdůležitější den v životě, že mě nechce ani vidět,“ svěřil se servisman.

Adamczykový doufá, že s nově blonďatou hřívou nebude mít problém při kontrolách na letišti. Až se vrátí, zahájí přípravu na novou sezonu a bude mít čas i na taneční vystoupení s Jakubem Mazůchem, s nímž skončila druhá v minulém ročníku StarDance.

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme