Ten zápas jsme zvládnout museli a povedlo se, ulevilo se kapitánovi nymburských basketbalistů Křížovi

Basketbalový Nymburk důležité utkání v boji o postup ze skupiny Ligy mistrů zvládl. Po vítězství 79:76 nad tureckým Bahcesehirem tak zůstává pod novým realizačním týmem stoprocentní a účast v další fázi evropského poháru mají jeho hráči ve svých rukách.

Nymburk Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Basketbalista Martin Kříž v souboji s hráčem tureckého Bahcesehiru

Basketbalista Martin Kříž v souboji s hráčem tureckého Bahcesehiru | Foto: Michal Krumphanzl | Zdroj: ČTK

Basketbalisté Nymburka se první výhrou v Lize mistrů vrací do boje o postup ze skupiny Ligy mistrů. „Jsem rád, že jsme ukázali, že jsme to nezabalili a otočili ten zápas,“ těšilo Martina Kříže, kapitána basketbalistů Nymburka.

Přehrát

00:00 / 00:00

Poslechněte si, jak reagovali basketbalisté Nymburka na důležitou výhru v Lize mistrů

Basketbalisté středočeského klubu v utkání 3. kola dvakrát prohrávali už o 15 bodů, ale nakonec po dramatické koncovce poprvé v tomto ročníku ve skupině Ligy mistrů vyhráli.

„Pojďme si říct, že to mohlo skončit o trochu lépe v náš prospěch, nicméně to byl klíčový zápas ve skupině. Jestli chceme pomýšlet na šanci k postupu, tak jsme ho zvládnout museli a to se povedlo,“ řekl Kříž.

A svou zásluhu na tom má i nový trenér Nymburka debutující v této soutěži Ladislav Sokolovský.

Divácká kulisa

Zároveň sportovního ředitele klubu vyvolávali po vítězství i nejhlasitější příznivci Středočechů v pražské hale Královka, kam dorazilo 15 stovek lidí.

„Je to dobré hlavně do budoucna a dalších zápasů, máme o co hrát pořád. Budeme mít reprezentační pauzu, tak bude víc času,“ řekl Ladislav Sokolovský.

„Furt je to strašně daleko, ale dobrý, za měsíc jedeme do Turecka, to bude velice důležitý zápas, a kdyby se nám ho podařilo uhrát, tak šance půjdou rapidně nahoru,“ podotkl Sokolovský.

Jakub Kanta Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme