Českou hokejovou reprezentaci by měli posílit Nečas a Krejčík z mistrovské Komety a Musil z Třince

Útočník Martin Nečas s obráncem Jakubem Krejčíkem z mistrovské Komety Brno a bek David Musil z týmu poraženého finalisty extraligy Třince dostanou pozvánku do české hokejové reprezentace pro přípravu květnové mistrovství světa v Dánsku. Uvedla to Česká televize.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Česká hokejová reprezentace na tréninku

Česká hokejová reprezentace na tréninku | Zdroj: ČTK

Generální manažer českého týmu Jiří Fischer také oslovil další možné posily z NHL - útočníka Pavla Zachu z New Jersey a obránce Radka Gudase z Philadelphie a snaží se spojit s další oporou Flyers, útočníkem Jakubem Voráčkem.

Druhý Kaše se k hokejové reprezentaci nepřipojí, Ondřejovi nedoporučil účast Anaheim

Číst článek

"S Radkem Gudasem jsem dneska mluvil a říkal mi, že by velice rád reprezentoval. S Kubou Voráčkem jsem se ještě dneska nespojil, ale až se spojíme, tak budeme vědět víc," řekl Fischer České televizi.

"Kontaktoval jsem Pavla Zachu a ten má výstupní prohlídky také tento týden," doplnil generální manažer českého týmu.

Devatenáctiletý Nečas by mohl v české reprezentaci debutovat. Na startu sezony sehrál jeden duel v NHL za Carolinu a následně se vrátil do Komety Brno, s kterou obhájil titul.

Zábranský jako trenér hokejové reprezentace? 'Bez komentáře, rozhodne zdraví a rodina'

Číst článek

O sedm let starší Krejčík už startoval na světových šampionátech v letech 2012, 2015 a loni. Před šesti lety ve Stockholmu a Helsinkách získal bronz. Pětadvacetiletý Musil má zatím tři starty v národním týmu a může se v něm nyní potkat i s o čtyři roky mladším bratrem Adamem, útočníkem patřícím St. Louis a působícím na farmě v San Antoniu v AHL.

Národní tým se po nedělním skončení domácího turnaje Euro Hockey Tour Carlson Hockey Games sejde v úterý v Praze a ve středu zamíří na Švédské hokejové hry, které se hrají od čtvrtka do neděle v Södertälje a Stockholnu. Budou generálkou na MS.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme