VIDEO: Faulující trenér. Bývalý rumunský reprezentant nastavil nohu unikajícímu soupeři

Dvanáctým hráčem bývají ve fotbale často nazýváni fanoušci, v horším případě rozhodčí. Ve druhé rumunské na sebe roli nezvaného pomocníka vzal trenér Pitesti Emil Sandoi, který podkopl unikajícího protihráče.

Targoviste/Rumunsko Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

V zápase 4. kola druhé rumunské ligy běžela 82. minuta. Hráči domácí Chindie Targovište chtěli za stavu 1:1 vstřelit rozhodující gól a udržet si stoprocentní bilanci.

Proti byli hosté z Pitešti - kromě 11 hráčů na hřišti nakonec i jejich trenér Emil Sandi.

53letý trenér „Orlů z Pitešti“ se s blížícím koncem zápasu rozpomněl na své vlastní hráčské roky, kdy se jako stoper dostal až do reprezentace. Při domácím útoku po pravé postranní čáře nastavil unikajícímu hráči nohu do hřiště. Záložník Cristian Negut šel v kotrmelcích k zemi.

Pro zákrok bývalého reprezentanta neměli pochopení rozhodčí a Emil Sandoi byl i přes omluvy pro zbytek utkání vykázán na tribunu. Jeho tým ale cennou remízu 1:1 udržel a ve druhé rumunské lize je čtvrtý, na druhé Targovište ztrácí pouhé dva body. 

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme