Potvrzeno, Daniel Craig opět dostane povolení zabíjet. Jamesem Bondem se stane už popáté

I v pětadvacátém pokračování filmové série s agentem Jejího Veličenstva Jamesem Bondem bude hrát britský herec Daniel Craig. Potvrdil to v noci na středu v pořadu The Late Show Stephena Colberta.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Herec Daniel Craig, představitel agenta 007 Jamese Bonda, na premiéře filmu Spectre v Mexico City

Herec Daniel Craig, představitel agenta 007 Jamese Bonda, na premiéře filmu Spectre v Mexico City | Zdroj: Reuters

Craig po natočení poslední bondovky Spectre prohlásil, že by si "raději podřezal žíly, než aby hrál Jamese Bonda znovu". V červnu 2017 ale dlouholetá producentka populární filmové série Barbara Broccoliová prohlásila, že si své rozhodnutí rozmyslel.

K definitivnímu potvrzení ale došlo až v noci na středu. Moderátor pořadu The Late Show Stephen Colbert se zeptal Craiga: „Danieli Craigu, vrátíte se jako James Bond?“ A britský herec okamžitě odpověděl: „Ano.“

Publikum ve studiu tuto zprávu ihned odměnilo bouřlivým potleskem.

Craig se tak stane Jamesem Bondem už popáté a překoná i Pierce Brosnana. Víckrát hrál agenta Jejího Veličenstva už jen Sean Connery (šestkrát) a Roger Moore (sedmkrát).

Nová bondovka by se v amerických kinech měla objevit 8. listopadu 2019, oznámily na konci července produkční společnosti Metro-Goldwyn-Mayer a Eon Productions.

Scénář podle nich bude opět psát dvojice Neal Purvis a Robert Wade. Oba stáli už za všemi filmy, ve kterých Bonda hrál právě Craig, tedy Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall a Spectre.

pj Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme