Sukně ze seriálu Sex ve městě jde do aukce. Cenu odhadují v přepočtu na 270 tisíc korun

Do dražby jde bílá tylová sukně, v níž hlavní hrdinka seriálu Sex ve městě v titulkové sekvenci prochází ulicemi New Yorku. Jeden z nejznámějších modelů, který protagonistce Carrie Bradshawové v podání herečky Sarah Jessicy Parkerové připravila kostýmní návrhářka Patricia Fieldová, se může prodat až za 12 tisíc dolarů, tedy zhruba 270 tisíc korun, odhaduje aukční síň Julien’s.

Los Angeles Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Dražba se uskuteční 18. ledna, zájemci ale mohou předem přihazovat online. Cena vrstvené tutu sukně v baletním stylu se zatím vyšplhala na 9000 dolarů.

Přitom původně stála jen zlomek této částky. Kostymérka sukni údajně objevila ve výprodeji za pět dolarů a herečka ji oblékla společně se saténovým páskem a růžovým tílkem.

V aukci se nabízí i mnoho dalších rób a doplňků, které původně vlastnily slavné ženy. Prodávat se budou například sametové koktejlové šaty princezny Diany, zelený kostým od značky Givenchy, který vlastnila monacká kněžna Grace, nebo večerní róba herečky Elizabeth Taylorové.

Sukně ze seriálu Sex ve městě | Foto: Aukční síň Julien’s

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme