Fotbalisty Plzně čeká ve čtvrtfinále Konferenční ligy Fiorentina, druhou dvojici tvoří Bruggy a PAOK

Fotbalisté Plzně se ve čtvrtfinále Evropské konferenční ligy utkají s finalistou minulého ročníku Fiorentinou, jejíž barvy hájí český záložník Antonín Barák. Viktoria začne dvojzápas 11. dubna doma, odvetu odehraje v Itálii o týden později. V případě postupu by se Západočeši v semifinále utkali s lepším z dvojice Bruggy – PAOK Soluň. Rozhodl o tom dnešní los ve švýcarském sídle UEFA v Nyonu.

Nyon (Švýcarsko) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisté Plzně se ve čtvrtfinále Evropské konferenční ligy utkají s finalistou minulého ročníku Fiorentinou,

Fotbalisté Plzně se ve čtvrtfinále Evropské konferenční ligy utkají s finalistou minulého ročníku Fiorentinou, | Zdroj: Reuters

Plzeň ve čtvrtek po bezbrankové remíze v domácí odvetě osmifinále vyřadila tým Servette Ženeva po penaltovém rozstřelu a poprvé v klubové historii prošla v pohárech mezi nejlepších osm týmů.

V sezonách 2012/13, 2013/14 ani 2017/18 z osmifinále nepostoupila. Po vyřazení Sparty a Slavie z Evropské ligy zůstali Západočeši posledním českým zástupcem v tomto ročníku klubových soutěží UEFA.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme